Årsrapport og momskompensation for kirker

RF-pakken for kirker

Vi er klar over, at pris, kvalitet og integritet er vigtige faktorer, når I skal vælge revisor. Alle tre dele ønsker vi at bringe til bordet, så I får netop den hjælp, I har brug for. Derfor har vi lavet en regnskabsmodel, der kan passe kirker over en bred kam, hvor alt samtidig foregår digitalt, så vi kan holde prisen nede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

RF-pakken omfatter

  • udarbejdelse af årsrapporten med en såkaldt ”assistance-påtegning” opstillet efter årsregnskabslovens klasse A. (OBS Der kan være situationer, hvor jeres vedtægter kræver en ”revisions-påtegning” eller andre lovmæssige krav, hvor dette tilbud ikke gælder)
  • samtidig udarbejdelse og indberetning af momskompensation – hvilket vi vil foretage i forlængelse af arbejdet med regnskabet.


Derudover vil vi gerne tilbyde hurtig levering,
så I garanteres at modtage færdigt regnskab i 1. kvartal (forudsat, at vi har modtaget alle regnskabsmaterialer senest 10 hverdage før frist.)

Vi står naturligvis til rådighed i f.t. sparring omkring regnskab, eventuelle vedtægtsændringer og andet såfremt der måtte være spørgsmål eller lign.

Har I ikke brug for årsrapport, men blot hjælp med momskompensation? Så kan vi tilbyde at beregne, udarbejde og indsende ansøgningen med revisorerklæring for kr. 4.000 plus moms.

Vi tilbyder også revisorpåtegninger på indsamlingsregnskaber jf. Indsamlingslovens §3. Send os en mail for nærmere information og pris herpå.

RF-PAKKEN
FOR KIRKER

8.000,- *

Ekskl. moms

Nedenfor kan du åbne et regnskabseksempel for en kirke.

“Vi har både erfaring med og ikke mindst hjerte for kirker og NGO’ere – samtidig har flere af vores medarbejdere lang regnskabsmæssig erfaring med kirker.”

Allan Bernhard
Registreret revisor

Allan Tind
Revisor