Piwo Regnskab ApS

Information

Jeg er en glad og smilende samarbejdspartner med mere end 30 års erfaring inden for bogholderi. Jeg arbejder fra min adresse på Aalhom på Lolland og fra Ringsted på Midtsjælland. Jeg administrere alt elektronisk og gør det nemt for mine kunder at aflevere bilag og andet manterialet. Jeg er vandt til at arbejde under fortrolighed og med kvalitet for mit arbejde.

Adresse: Aalholm Parkvej 16, 4880 Nysted

Telefon: +45 28 90 15 32

Mail: piwo@piwo-regnskab.dk

Indehaver: Pia Woetmann Larsen

Hjemmeside: www.piwo-regnskab.dk

CVR.: 40012141

Bogføring og opsætning i Uniconta og e-conomic

Løn administrattion

Branche – Kørelærer, detail, engrosalg, foreninger og konsulenter

Branche – Investering i ejendomme med salg og udleje for øje

Likviditetstyring

Klargøring til revisor