Går du med tanker om at ændre virksomhedsform fra personlig virksomhed?

Mange virksomhedsejere har overvejelser om, hvilken virksomhedsform, der passer dem bedst.
Det er nemt og ligetil for mange med drømme om at drive egen virksomhed og være selvstændig at starte med at stifte et CVR-nr. og drive virksomhed i personligt regi som en enkeltmandsvirksomhed (EMV).

Når virksomheden tager fat, kunder kommer til, der kommer større opgaver og man får flere og flere aktiver, kommer flere til punktet, hvor de kommer til overvejelsen:

Bør jeg skifte til selskabsform?

Det kan være, at man gerne vil have navnet og prædikatet “Anpartsselskab” eller “Aktieselskab”. Årsagen til at stifte selskab kan også være, at man ønsker begrænset hæftelse og minimere den personlige risiko.
Uanset årsagen, så skal man gøre sig nogle overvejelser, for at sikre at komme godt i mål med den løsning, man nu engang vælger.

Lyt til Allan Bernhard forklare processen omkring skattefri virksomhedsomdannelse
I denne video kan du opleve Allan Bernhard forklare processen og muligheden for at ændre virksomhedsform fra EMV til ApS (anpartsselskab).
Allan er registreret revisor og stifter af Regnskabsfabrikanten A/S.
Du kan se vores vlog herunder – og har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på at omdanne din virksomhed fra EMV til ApS, så tag endelig kontakt til os på mail@regnskabsfabrikanten.dk

Rigtig fornøjelse.