Velkommen til Bogholdernetværket

- Et gratis netværk for bogholdere i hele landet

Formålet med et gratis bogholdernetværk

Vi ønsker at styrke dig – den lokale bogholder.

Hvem er Regnskabsfabrikanten A/S

Regnskabsfabrikanten er et godkendt revisionsfirma, der har udviklet et unikt koncept målrettet små virksomheder i hele landet.

Vi har etableret et samarbejde med bogholdere over hele landet

Vi er stærke fortalere af det gode samarbejde, der skaber vækst og udvikling for alle parter.

Sammen er vi bedre, og sammen kan vi tilbyde mindre virksomheder hele regnskabspakken til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet og den gode relation kunder, bogholder og revisor imellem.

Kunden er først og fremmest din

Det er din kunde. Vi overtager først opgaven, når du behøver vores kompetencer for at afslutte opgaven. Under hele forløbet har du hele kundekontakten.

Fordele ved at være medlem af det gratis bogholdernetværk

Gratis og uforpligtende medlemsskab

Det er gratis at være med i samarbejdet. Målet med netværket er at være til gavn og nytte for bogholder, revisor og slutkunde. Man kan derfor være ligeså stor eller lille en del af netværket, som man ønsker.

Netværk, sparring og samarbejde

Ingen har alle svarene – derfor bidrager vi med faglig sparring igennem vores telefon hotline, temamails, blog, bogholderforum på Facebook, kurser og årlige netværksdag.

Sammen tilbyder vi hele regnskabspakken

Sammen kan vi tilbyde små- og mellemstore virksomheder hele regnskabspakken. Vi overtager først opgaven, når du slipper opgaven – du fortsætter naturligvis med at have den primære kontakt til kunden. Kunden er først og fremmest din.