Årsrapport for selskaber

Skal du have hjælp til at udarbejde din årsrapport?

Er du et anpartsselskab (ApS) eller aktieselskab (A/S), så skal du som udgangspunkt udarbejde og indberette en årsrapport, medmindre du er undtaget grundet rekonstruktion eller konkurs. 

Vi kan lave årsrapporten for dit selskab

Vi ved, hvor vigtigt det er at få en revisors gennemgang og vurdering af årsrapporten – til tiden, så du undgår ekstra afgifter og i værste tilfælde at din virksomhed sendes til tvangsopløsning. Men også for, at du kan skabe tillid til dit selskabs finansielle rapportering overfor interessenter såsom investorer, kreditorer og myndigheder.

Derfor prioriterer vi altid at have styr på vores digitale processer, så vi kan få lavet din årsrapport til tiden – en årsrapport der selvfølgelig er retvisende og som overholder gældende lovgivningen samt regnskabsstandarder.

Hos Regnskabsfabrikanten får du altid personlig og hurtig service til en attraktiv pris – uanset din virksomhedsstørrelse og forretningsomfang.

Hvem er Regnskabsfabrikanten?

Regnskabsfabrikanten er et godkendt revisionsfirma, som har udviklet et unikt koncept, der giver faste lave priser på typiske revisorydelser til mindre og mellemstore virksomheder i hele landet.

Udarbejdelse af årsrapporter er en af vores spidskompetencer. Vi har altid fokus på, at det er korrekt og til tiden samtidig med, at det er til en attraktiv pris.

Det får du

Hvad indeholder årsrapporten?

Årsrapporten bliver lavet efter gældende regler for din virksomheds regnskabsklasse og vil blandt andet kunne indeholde:

Nemt for dig

Sådan foregår det

1.

Vi gennemgår dit materiale.

2.

Du modtager dokumenter til underskrift.

3.

Vi indsender din årsrapport til erhvervsstyrelsen og indberetter selvangivelsen til Skattestyrelsen.

Ofte stillede spørgsmål

Du har spørgsmål
- vi har svar

Vi går højt op i at kontrollere vores eget arbejde. Vi benytter faste processer og moderne værktøjer til at sikre, at vores arbejde leveres fejlfrit til dig.

Vi hjælper med typiske revisorydelser.

Har du brug for bogføring og lønadministration, så samarbejder vi med lokale bogholdere over hele landet.

Vi er ikke større end vi hurtigt kan implementere bedre og smartere arbejdsgange, så vi hurtigere kan levere et resultat af høj kvalitet. Det betyder også, at vi qua vores effektivisering kan tilbyde attraktive priser på en lang række af de typiske revisorydelser.

Vi er en mindre godkendt revisor, det betyder at du nemt kan komme til at tale med den medarbejder, der sidder med netop din opgave. Vi går højt op i, at du hurtigt får svar på dine henvendelser og får en personlig oplevelse.

Det er vigtigt for os, at vi altid er opdateret på gældende love og regler. Derfor modtager vi løbende efteruddannelse, så vi både kan rådgive dig korrekt, men også levere resultater, som er retvisende og tidssvarende.

Et årsregnskab er et retvisende billede over en virksomheds regnskab for året og er en del af årsrapporten. Årsrapporten er en oversigt over virksomheden som en helhed.

Det er kun godkendt, registrerede eller statsautoriserede revisorer, der må udarbejde en årsrapport, men et årsregnskab må alle i teorien udarbejde. Er du i tvivl, om du har brug for en godkendt revisor, så tag endelig fat i os – vi vil gerne hjælpe dig med at få svar på dette.