Vi eksisterer for at skabe værdi for vores kunder – derfor forsøger vi løbende, at forbedre og udvikle måden vi arbejder på, men også hvad vi tilbyder vores kunder.

For nogle virksomheder er det vigtigt, at revisorregningen er trykket i bund, og at det kun er de helt nødvendige ting der laves, så de lovmæssige krav overholdes. Derfor har vi hidtil haft et minimum af kundemøder omkring regnskabet, da det for mange ikke har givet mening.

Vil du gerne være RF Plus Kunde?

MEN for andre giver det mening og har behov for løbende sparring. Derfor lancerer vi nu muligheden for at blive pluskunde, hvor man får fire helt konkrete fordele for årligt kun kr. 1.800 plus moms (2023 priser):

#1 Video med gennemgang af dit regnskab
#2 Indberetning af udbytte for dit selskab
#3 Gratis oprettelse/årsgebyr ved RevisorRådgivning.dk
#4 Få de første 60 minutter årligt hos RevisorRådgivning.dk gratis

#1 Videogennemgang af dit regnskab
I stedet for det traditionelle regnskabsmøde over en kop kaffe og en wienerstang tilbyder vi her en digital løsning, som du kan gemme i skyen eller lokalt på egen computer, tablet osv., så du altid kan vende tilbage til videoen, skulle du have brug for at få frisket op i erindringen af regnskabet og din økonomiske situation.
Det kan også være du har en bankforbindelse, der har brug for information – her har du derfor en digital gennemgang af regnskabet ved hånden; alt sammen udført af en godkendt revisor.

#2 Gratis udbytteindberetning
Vil du gerne have trukket penge ud af selskabet til dig selv eller dit holdingselskab? Så tilbyder vi vores RF Plus Kunder, at gøre det som en del af pakken.
Hvis du har et holdingselskab, der ejer mere end 50% af dit driftsselskab, skal der ikke indeholdes udbytteskat. Hvis du personligt ejer dit selskab, skal der indeholdes 27% udbytteskat af beløb op til kr. 58.900 (2023 tal pr. ægtefælle) – og 42% af beløb derover.
I 2023 koster en udbytteindberetning hos Regnskabsfabrikanten kr. 575 plus moms, hvis du ikke er Plus Kunde.

#3+4 RevisorRådgivning.dk
Her tilbyder vi løbende rådgivning til kunder, bogholdere og enhver, der har brug for hurtig kompetent sparring med en godkendt revisor.
Som abonnent hos RevisorRådgivning.dk får man et direkte nummer, som kan benyttes til at ringe til løbende eller lave en aftale en tid.
Som RF Plus kunde får du gratis oprettelse/årsgebyr (normalpris kr. 300 plus moms) og den første times rådgivning gratis (normalpris kr. 1.500 plus moms – der opkræves minimum 10 minutter pr. opkald).
Du kan læse mere om RevisorRådgivning.dk lige HER

Hvordan bliver jeg RF Plus Kunde?
Du skal blot tage kontakt til os på mail@regnskabsfabrikanten.dk, og skrive at du gerne vil være RF Plus Kunde.
Er du ikke kunde hos os endnu vil vi samtidig kunne give dig en pris og hjælpe dig med at få lige den sammensætning af pakke, du og din virksomhed har brug for.

Vi ser frem til at høre fra dig!