Regnskabsfabrikanten har oplevet en spændende vækst gennem årene, hvilket nu er blevet belønnet med en status som en ”Børsens-Gazellevirksomhed” for 2022.

Med et udtalt ønske om at gøre det anderledes, blev Regnskabsfabrikanten stiftet for at bryde med normerne. Et stærkt fokus på samarbejde med selvstændige bogholdere samt digitalisering, har vist sig at være rettidig omhu i en tid hvor det har været enormt vigtigt at omstille sig og udnytte tidens teknologiske muligheder.

#BørsenGazelle2022

Styrken ligger i vores relationer

Siden starten i 2014 har det været et ønske at skabe dynamiske samarbejder med bogholdere landet over. Mange små virksomheder sætter pris på at have en lokal bogholder tilknyttet, som næsten fungerer som en form for økonomiansvarlig, hvor de ofte skal kunne agere ”blæksprutte” og ikke blot indtaste bilag.
Der er derfor nu tilknyttet mere end 160 bogholdere i et netværk skabt af Regnskabsfabrikanten med formålet om at skabe gensidig værdi for både bogholder, revisor og ikke mindst virksomheden, der oplever at få ”hele pakken” og sparring fra et godt team (bogholder & revisor).

Hvad så nu?

Om fremtiden for Regnskabsfabrikanten siger Allan Bernhard, stifter og partner: ”Tiden har vist at vi har et godt koncept, som er vores fundament for den fremtidige udvikling. Konceptet ændrer vi ikke på, men vil fokusere på løbende at styrke og forbedre de tiltag og ydelser, som vi tilbyder bogholdere og kunder. Fx har vi oplevet en efterspørgsel efter konkret rådgivning, hvilket har betydet at vi har søsat ”RevisorRådgivning.dk” hvor både bogholdere og virksomhedsejere kan købe telefonisk rådgivning indenfor skat og regnskab.”