Regnskabsfabrikantens altoverskyggende fokus er på igennem et samarbejde med dygtige bogholdere fra hele landet at kunne tilbyde mindre virksomheder (og i særdeleshed selskaber) en god service og det til konkurrencedygtige priser, for lad os være ærlige: for mange virksomheder er revisoren et nødvendigt onde. Vi kan ikke det hele selv – derfor har vi sammen med bogholdere bygget et stærkt netværk, som kan hjælpe virksomheder med den økonomiske proces fra A-Å.

Vi vil tillade os at mene, at vi er mere end det. Sammen med netværkets dygtige bogholdere tror vi nemlig på, at vi kan tilbyde hele pakken (bogføring, regnskab og skat) til håndværkeren, butiksindehaveren og dem med den strålende nye ide. Vores tilknyttede bogholdere sikrer tryghed i det daglige på det økonomiske område og fungerer reelt mere som en fast bestanddel af virksomheden i form af regnskabschef eller del af administrationen.
Netværkets bogholdere har interesse i kundernes virksomhed og menneskene bag – og derfor ønsker de at bidrage med at skabe værdi for vores kunders virksomheder ved at gøre mere end blot ved at kontere og indtaste bilag. De ønsker at være sparringspartner og komme med gode råd til dagen og vejen for virksomheden.

”For kunderne bør det være et must at de ved deres bogholder er opdateret på de sidste nye tiltag inden for bl.a. skat. Og ved vi har en back up at få råd hos os (Regnskabsfabrikanten red.), hvor vores viden ikke slår til”

Helle Grodal, Team Grodals Regnskab (RF Plus bogholder)

Over de sidste 4 år har vi fået bygget netværket op til at bestå af mere end 130 bogholdere, hvoraf omkring 25 er RF Plus-Bogholdere, og altså nogen, som vi arbejder hyppigt, tæt og fortroligt sammen med. Vi har lært af vores erfaringer, forbedret vores service og investeret i de vigtige relationer vi har med vores bogholdere, så vi kan træde på samme hammel og tilbyde vores kunder et godt håndværk, som er til at betale.

”At have et sådan netværk vi har er rigtig trygt i hverdagen at man ved hvor man kan henvende sig og spørge til råds samt høre fra andre i netværket hvordan de evt. løser et specifik problem”

Helle Grodal, Team Grodals Regnskab (RF Plus bogholder)

Sammen med netværkets bogholdere kan vi tilbyde at være nær vores kunder uanset, hvor i landet de kommer fra. Vi kan tilbyde kvalitet, fordi bogholderne gør det, de gør bedst – og vi ligeså. Vi kan tilbyde faste og lave priser, fordi alt er digitalt, hvilket alt andet lige betyder hurtig ekspedition.
Langt de fleste kunde er glade for samarbejdet med både bogholder og revisor samt med pris og kvalitet. Vi kan dog altid gøre det bedre, hvorfor vi løbende evaluerer og overvejer, hvordan vi kan give en bedre oplevelse for kunder og bogholdere. Vi er derfor på ingen måde i mål endnu!

Sammen med dygtige bogholdere over hele landet kan vi tilbyde pakken – og vores erfaring er at:

”Sammen er vi stærkere”

Hvis du gerne vil høre mere om at blive kunde hos Regnskabsfabrikanten eller en del af vores bogholdernetværk, så kontakt os her